<
+358400804737 info@doorone.fi

PALVELUT

Myynti

Dooronen asiantunteva, osaava ja ystävällinen henkilökunta auttaa sinua löytämään ratkaisut juuri sinun tarpeittesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan yhdessä taloutenne oviasiat kuntoon. Doorone tarjoaa ilmaisen mittauskäynnin!

Asennus

Doorone palvelee asiakkaita monessa muodossa. Yksi tärkeä tekijä ovien erinomaiseen toimivuuteen on, että ovet ovat oikein asennettu, se lisää oven käyttöikää merkittävästi. Tämän vuoksi tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan asennuspalvelun. Hoidamme asennuksen puolestasi nopeasti, vaivattomasti sekä edullisesti. Asennamme ovet niin uusiin kuin saneerauskohteisiinkin luotettavasti, vuosien tuomalla kokemuksella. Huomioithan, että asennuksen osuuden voit hyödyntää kotitalous vähennyksessä. Toimimme avaimet käteen periaatteella!
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Huolto

Nariseeko ja nitiseekö nosto-ovesi? Eikö ovesi toimi niin kuin pitäisi? Tuntuuko ovesi turhan raskaalta? Ei syytä huoleen, tilaa meiltä vuosittainen huoltokäynti ja me vuosien kokemuksella hoidamme ovenne kuntoon. Doorone palvelee teitä ripeästi sekä luotettavasti.
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

DoorOne Suomi Oy toimittaa nosto-ovet koko Suomen alueelle